Afvalzak voor in de auto | Vuilniszakken | Zelfklevend

Houd uw auto schoon en georganiseerd met de Stolz zelfklevende afvalzakken. Deze doorzichtige vuilniszakken zijn eenvoudig aan het dashboard te bevestigen dankzij de zelfklevende strip. Met een set van 10 stuks en een afmeting van 20×29 cm, bieden deze afvalzakken voldoende ruimte voor al uw afval. Ideaal voor onderweg, deze zelfklevende afvalzakken zijn een praktische en discrete oplossing voor elke autobezitter.

 2,99

Maak uw auto schoon en georganiseerd met de doorzichtige zelfklevende afvalzakken van Stolz. Deze handige vuilniszakken zijn speciaal ontworpen om eenvoudig aan het dashboard van uw auto te bevestigen, waardoor ze altijd binnen handbereik zijn. Geen rommel meer in uw auto dankzij deze praktische oplossing voor onderweg. Met een set van 10 stuks en een afmeting van 20×29 cm, bieden deze afvalzakken voldoende ruimte voor al uw afval, terwijl de transparante kleur zorgt voor een discrete en nette uitstraling.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Kleur: Doorzichtig
  • Aantal: 10 stuks
  • Afmeting: 20×29 cm
  • Bevestiging: Zelfklevende strip

De afvalzakken voor in de auto zijn ontworpen voor gemak. Dankzij de zelfklevende strip kunt u de vuilniszakken eenvoudig aan het dashboard, de achterzijde van de stoel of een andere geschikte plek in uw auto bevestigen. Dit zorgt ervoor dat de afvalzakken altijd binnen handbereik zijn, zodat u snel en gemakkelijk uw afval kunt weggooien zonder uw rit te onderbreken. De stevige kleefstrip zorgt ervoor dat de zakken op hun plaats blijven, zelfs tijdens hobbelige ritten.

Met een afmeting van 20×29 cm bieden deze afvalzakken voldoende ruimte voor het verzamelen van afval tijdens korte en lange ritten. De zakken zijn gemaakt van stevig materiaal dat niet snel scheurt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over lekkende of kapotte zakken. De set van 10 stuks zorgt ervoor dat u altijd voldoende vuilniszakken bij de hand hebt voor meerdere ritten.

beoordelingen

Wees de eerste om “Afvalzak voor in de auto | Vuilniszakken | Zelfklevend” te beoordelen