Out of Office | XL Rekenmachine | Extra grote knoppen | Kleur: Zwart

Onze XL rekenmachine is de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een duidelijke en gebruiksvriendelijke rekenmachine. Met zijn extra grote knoppen is deze rekenmachine perfect voor mensen met minder fijne motoriek of een visuele beperking. Alle basisfuncties zoals optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen en worteltrekken zijn aanwezig.

 6,95

Op zoek naar een rekenmachine die zowel functioneel als gebruiksvriendelijk is? Zoek niet verder! Onze XL rekenmachine is speciaal ontworpen voor mensen die een hekel hebben aan kleine knopjes en een duidelijke weergave waarderen.

Met zijn extra grote knoppen is deze rekenmachine een verademing om mee te werken. De grote, afgeronde knoppen zijn gemakkelijk te vinden en in te drukken, zelfs voor mensen met minder fijne motoriek. Of je nu snel een rekensommetje moet maken of een uitgebreide berekening moet uitvoeren, deze rekenmachine maakt het je gemakkelijk.

Deze rekenmachine is uitgerust met alle essentiële rekenfuncties die je nodig hebt voor dagelijks gebruik. Van optellen en aftrekken tot vermenigvuldigen en delen, deze rekenmachine doet het allemaal. Daarnaast is er ook een handige functie voor worteltrekken aanwezig. Met deze rekenmachine heb je alle tools in handen om je berekeningen snel en nauwkeurig uit te voeren.

Ondanks zijn grote knoppen heeft deze rekenmachine een compact en stijlvol design. Het zwarte uiterlijk geeft de rekenmachine een moderne uitstraling en past in elke omgeving. Dankzij de compacte afmetingen van 19cm x 14cm x 1cm is de rekenmachine gemakkelijk mee te nemen.

Deze rekenmachine wordt aangedreven door één AG10 batterij, die al bijgeleverd is. Je kunt dus direct aan de slag zonder extra batterijen te hoeven kopen. De batterij gaat lang mee, waardoor je lang plezier hebt van deze rekenmachine

beoordelingen

Wees de eerste om “Out of Office | XL Rekenmachine | Extra grote knoppen | Kleur: Zwart” te beoordelen